Felhasználói fiók

Kosár

empty cart

Üres a kosarad

Rólunk

Olasz Minőség

Az iDO bébi és gyermekruházat Olaszország piacvezető márkáinak egyike, és Európa szinte összes országában képviselteti magát. A vállalat küldetése, hogy olyan trendi, magas minőségű, kényelmes és biztonságos ruhákat tervezzen és gyártson, amely a partnerekkel együttműködve környezetbarát szempontokat helyez előtérbe. A gyártott ruhák minősége és biztonsága a legfontosabb a vállalatnak, ezért az anyagokat és kész ruhákat minden lehetséges kockázat szempontjából ellenőrzik. Ellenőrzik a vegyszertartalmat és a megmunkálást. A terméknek meg kell felelni mind az olasz, mind a nemzetközi biztonsági szabványoknak.
Kislány fehér keresztelő ruha
Kisfiú alkalmi öltöny, sportzakó esküvőre

Alkalmi kollekciónk esküvőre, keresztelőre, elsőáldozásra.

Fő ágazatunk közé tartozik az alkalmi ruházat. Esküvőre, alkalmakra minden évszakban fel vagyunk készülve.  Kislány koszorúslány ruháink elérhetőek 62 mérettől egészen 170-es méretig.  Keresztelő ruhákat, elsőáldozó ruhákat is forgalmazunk gyermekeknek. Fiúkra is gondolunk: sportzakók, szövetnadrágok, mellények, csokornyakkendők, ingek, öltönyök is elérhetőek üzletünkben.  A család férfi tagjainak is tudunk segíteni, ha esküvőről van szó: www.essencekecskemet.hu

Kislány alkalmi koszorúslány ruha

Ne maradj le semmiről!

Kövess minket instagramon, illetve Facebookon, ahol az aktuális napi ajánlatot is megtalálod.
Facebook/ instagram: idokecskemet.hu
Törzsvásárlói programunkról érdeklődj üzenetben!
Mr. Fargus környezetvédelem

A Miniconf minden beszállítóját kötelezi az etikai kódex betartására, amely elutasítja a kizsákmányolás minden formáját, a gyermekmunkát, valamint előírásokat tartalmaz a munkakörnyezetre, munkabiztonságra és környezetvédelemre.
A Miniconf több olasz szervezetet támogat, amelyek a gyermekek biztonságáért dolgozik, minden évben támogatja az UNICEF munkáját, a Meyer gyerekkórházat, több örökbefogadással foglalkozó alapítványt és kiemelten támogatja az AIL-t (olasz leukémia, limfóma, myelóma elleni szövetség) , amely több kollekcióban is visszaköszön.

Back To Top